10-09-15

Het gaat super goed met Aidan, we zijn nog steeds dol op hem.
Vandaag heb ik weer zo van hem genoten! Eerst geskeelerd met hem naar de dijk. Daar hardloop ik dan en dan rent Aidan los mee. Lekker door de rietkragen achter eenden aan. Als ik klaar ben met rennen ga ik altijd even in het grasliggen en uitpuffen. Dan springt hij boven op me en rolt dan tegen me aan. Daarna terug geskeelerd langs school om de kids te halen (met hondenharen in het gezicht en hondenpoten op mijn shirt). Alle kinderen op het schoolplein kennen hem en knuffelen hem dan. Heel leuk.

De hondentraining heeft hij heel goed doorlopen. Het is wel een schooier. Als hij tuinen ziet wil hij daar heen en dan luistert hij niet naar me. Dat is het enige lastige want sommige parken vallen daardoor af als uitlaatplek. Aidan is nog steeds net zo knap als hij was. Iedereen smelt voor hem.

Dank voor het redden van deze prachtige hond!!!!!!

Warme groet,
Karin Sluis