Afkomstig uit: Timisoara, Roemenië
Reu/teef: reu
Geboortedatum: 10-04-12
Adoptiekosten: € 200,- (niet gecastreerd)
Woont nu in: Hem

Hoe gaat het nu met …

Lees de verhalen van de adoptanten van Aidan.

Geschiedenis

Aidan is met zijn broertjes en zusje geboren langs een spoorlijn in Timisoara. Moeder Wendy was helaas niet te vangen. De kleintjes zijn opgevangen en behandeld door dierenarts Laura Ratiu. Na alle nodige entingen ect zijn ze een aantal weken later alle vier veilig aangekomen in Nederland

Meer informatie over Aidan

Verhaal van Aidan ten tijde van het zoeken naar een baasje:

Aidan is een reutje van vier maanden oud. Samen met zijn broertjes en zusje is hij geboren in de buurt van een spoorbaan. Aidan is in samenwerking met St. Hond in nood onder medisch toezicht gekomen van de dierenarts te Timisoara en is sinds 1 september in Nederland. Aidan is in bezit van een Europees paspoort en heeft alle benodigde entingen en ontwormingen gehad.

Aidan heeft zich snel aangepast aan het huiselijke leven. Hij verblijft in een opvanggezin waar nog een rottweiler teefje woont en een klein terrier teefje. Ook wonen er twee poezen. Hij is nu zo goed als zindelijk.

Het gaat erg goed met Aidan en zijn opvanggezin is dol op hem. Het is een  lieve jongen zonder problemen. Aidan is een stabiel hondje wat een normaal energie gehalte heeft voor een pup van zijn leeftijd, hij is speels maar niet te druk. Hij loopt zonder trekken aan de riem maar kan ook in veilige gebieden goed loslopen. Hij reageert goed op zijn naam en op fluiten. Aidan kan goed bij een gezin met kinderen en andere dieren. Aidan heeft geen angsten of andersoortige trauma’s en is goed te trainen met voer. Zijn karakter is onderdanig. Correcties van andere honden accepteert hij prima.

Aidan is gewend aan de bench en heeft er geen problemen mee om s’nachts in de bench te slapen.

Op dit moment weegt Aidan rond de 16 kilo en wordt een middel tot grote hond.

Filmpjes

Foto’s

Slideshow

Aidan is geadopteerd