Afkomstig uit: Timisoara, Roemenië
Reu/teef: teef
Ras/soort: onherleidbaar
Geboortedatum: 29-04-2013
Adoptiekosten: € 270,- (gesteriliseerd)
In Nederland sinds: 14-10-2013
Woont nu in: Hoofddorp

Hoe gaat het nu met …

Van Ajoy is (nog) geen update ontvangen.

Geschiedenis

Ajoy en acht andere broertjes en zusjes, zijn geboren in de struiken langs de straat in Timisoara. Dierenarts Laura Ratiu was op weg naar huis toen ze moeder en pups zag oversteken. Moeder liet zich niet vangen. De negen pups zijn meegenomen. Vijf van hen zijn naar Nederland gekomen. De ander vier zijn in Roemenië herplaatst.

Meer informatie over Ajoy

Verhaal van Ajoy ten tijde van het zoeken naar een baasje:

Ajoy is een lieve vriendelijke hond. In huis gaat het erg goed. Ze hoeft ’s nachts niet meer in de bench, ze slaapt binnen en maakt niets kapot. Ze is ook helemaal zindelijk. Ze loopt mee met de uitlaatservice in een roedel met verschillende honden, ook dat gaat erg goed. Inmiddels is het karakter van Ajoy goed zichtbaar. Het is een rustige hond, ze rent en speelt lekker buiten maar binnen is ze rustig. Ze blaft niet als de bel gaat, is niet beschermend naar verzorgers en is zeer deemoedig naar vreemde honden. Ajoy is geen dominante hond. Ze is gek op eten en daardoor is zij goed te trainen. Ze is niet bang en steunt bij nieuwe ervaringen goed op haar verzorger.

Ajoy kan goed loslopen en blijft dichtbij de roedel. Ze luistert al naar de hondenfluit. Ook in de duinen kan ze los. Ajoy wordt opgevangen in huiselijke situatie.

Ajoy is gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid, gechipt en in bezit van paspoort.

Filmpjes

Foto’s

Slideshow

Ajoy is geadopteerd