Afkomstig uit: Timisoara, Roemenië
Reu/teef: teef
Ras/soort: geheel onherleidbaar
Schofthoogte: 
Gewicht:
Geboortedatum: 10-08-12
Adoptiekosten: € 250,- (niet gesteriliseerd)
Woont nu in: Huizen

Hoe gaat het nu met …

Van Bambie (nu Bijoux) is (nog) geen update ontvangen.

Geschiedenis

Verhaal van Annette en Clemens:

Bambie is sinds 15 december 2012 in Nederland. Ze is bijzonder speciaal voor ons omdat we haar op het nippertje, voor we uit Roemenië vertrokken, aantroffen naast een volle bushalte aan een drukke weg. Zonder moeder en zonder dat er ook maar iemand zich om haar bekommerde. Moederziel alleen, verkleumd en moe, drie maanden jong en alleen op de wereld, de treurige werkelijkheid van de honden in Roemenië. We pakten haar op en zette haar in de auto, onder de verwarming. Nadat we haar bij de dierenarts hadden gebracht voor de eerste behandelingen is zij naar de opvang gegaan. Een opvang in een tuin, met hondenhokken en andere pups.

Meer informatie over Bambie

Verhaal van Bambie ten tijde van het zoeken naar een baasje:

We gingen ervan uit dat Bambie lang nodig zou hebben om haar vertrouwen in mensen te herstellen maar tot onze grote verrassing is zij zo hard vooruit gegaan en gedraagt zich als een normale pup van haar leeftijd. Bambie is heel sociaal met honden en andere dieren. Ze is ook al “tuin zindelijk”.

Het is een schat van een pup. Niet te druk, ze kan uren slapen na een wandeling. Ze krijgt elke dag een kauwstaafje en maakt daardoor geen dingen kapot. Ze is gek op kleine knuffelbeertjes en verzamelt deze in haar mandje of bench. Ook pantoffels loopt ze graag mee. We verwachten dat ze niet al te groot wordt. Bambie is een erg gevoelig hondje. Te streng zijn of een te harde stem doet haar ineen krimpen. Maar ze is ontzettend vrolijk en doet haar best.

Ze heeft geen angst meer voor honden, ze speelt ontzettend graag met de rottweiler. Met alle honden speelt ze graag, groot of klein. Bambie heeft kinderen ontmoet ter socialisatie, is naar de stad geweest en wat winkels in, alles doet zij prima. Toch zoeken wij een rustig gezin voor haar omdat we willen dat er ruim tijd aan haar kan worden besteed. Alleenstaande mensen zou ook prima voor haar zijn.

Foto’s

Filmpjes

Slideshow

Bambie is geadopteerd