Afkomstig uit: Nederland
Reu/teef: reu
Ras/soort: kruising Malthezer/Dwerg Schnauzer
Schofthoogte: 30 cm
Gewicht: 5,9 kg
Geboortedatum: 30-06-2014
Adoptiekosten: € 270,- (gecastreerd)
Woont nu in: Oegstgeest

Hoe gaat het nu met …

Het gaat heel goed met Boomer (nu Buddy). Lees het verhaal Buddy en Jils, vrienden voor het leven (09-09-15).

Geschiedenis

Boomer is noodgedwongen en met pijn in het hart afgestaan wegens ziekte van zijn baasje. Hij kwam keurig getrimd, in goede gezondheid en met al zijn spulletjes keurig ingepakt, bij het opvanggezin aan.

Meer informatie over Boomer

Verhaal van Boomer (nu Buddy) ten tijde van het zoeken naar een baasje:

Boomer is een lief, vrolijk, enthousiast hondje van 10 maanden oud. Sinds 16 april 2015 woont Boomer bij ons. Wij hebben zelf 2 honden, een kat en 2 parkieten. Vanaf het begin gaat het prima met Boomer en onze honden. Ook met de kat en de parkieten gaat het goed.  Boomer is een ontzettende lieverd. Een heel vrolijk, enthousiast, speels en zachtaardig hondje. Hij komt graag even bij je knuffelen en tegen je aan liggen of heerlijk op schoot. Maar ook spelen doet hij heel graag. Piepspeeltjes, ballen, flostouwtjes en takjes alles is leuk. Ook vindt hij het geweldig om met mijn zoon te voetballen en spelen. Dat spelen heeft hij echt nodig.  Het is een actief hondje maar kan ook heerlijk rustig liggen slapen.

Hij gaat graag mee naar buiten, heeft soms de neiging een beetje te trekken maar kan ook heel netjes lopen aan de riem. Loslopen doet hij ook graag, hij rent dan heerlijk heen en weer. Hij luistert goed en let goed op de baas. Naar andere honden is hij enthousiast en beleefd, snuffelt graag even en gaat daarna vrolijk weer mee met de baas. Boomer is een heel sociale hond die goed om gaat met andere dieren (honden, katten, vogels)
Borstelen vindt hij fijn en is elke dag wel nodig anders krijgt hij klitten. Hij blijft heerlijk relaxed liggen tijdens het kammen en borstelen.
Boomer kan goed even alleen blijven. Hij is gewoon los in de huiskamer samen met onze 2 honden. Hij zit niet in een bench. Hij sloopt niets en gaat lekker slapend wachten tot de baas weer thuiskomt. Als er voor Boomer vreemde mensen binnen komen, gaat hij enthousiast kijken en ontvangt hij graag een knuffel of aai.

Boomer gaat graag mee met de auto. Hij is gewend in de auto in een bench te liggen. Hij gaat heerlijk relaxed liggen. Geen enkele stress. Hij is ook een keer zonder bench meegegaan en ook toen is hij heerlijk relaxed bij de passagier op schoot gaan liggen.  Kortom Boomer is een heel lief, vrolijk, speels, zachtaardig, knuffelig, gehoorzaam kameraadje die heel veel liefde en vrolijkheid te bieden heeft.

Filmpjes

Foto’s

Slideshow

Boomer is geadopteerd