Afkomstig uit: Timisoara, Roemenië
Soort dier: poes (gesteriliseerd)
Leeftijd: 3 jaar
Adoptiekosten: € 150,00
Woont nu in: Koudekerk aan den Rijn

Hoe gaat het nu met …

Van DingDing is (nog) geen update ontvangen.

Geschiedenis

Ding Ding is een lieve poes die met honden en andere katten kan. Ook voor kinderen is ze lief. Ze is vrolijk, speels, erg zindelijk, en houd van gezelschap.

DingDing is aangereden in Roemenië waar gelukkig iemand getuige van was. Deze vrouw heeft haar naar de praktijk van onze dierenarts gebracht. Ze was gewond aan haar kop. Linkeroog, neus en mond waren gezwollen. DingDing is goed hersteld en kon na herstel ook gesteriliseerd worden.

DingDing is geënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt

Meer informatie over Dingding

Beschrijving van DingDing door het gastgezin:

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Ding Ding een Roemeense schone van tussen de 1 en 3 jaar jong.

Sinds twee weken woon ik hier in Nederland bij een gastgezin. Na een paar dagen de kat uit de boom gekeken te hebben, voel ik mij al helemaal thuis, ik weet niet beter meer. Ik ben een slimme meid en let goed op wat de andere kattenkoppen hier doen. De katten bak wist ik al, maar de koelkast moest ik nog even vinden. Brutus is mijn maatje, we rennen graag achter elkaar aan. Maar ik kan mij ook prima vermaken met een balletje of een muis. Ik geef ze dan een zwieper en ren er achter aan. Tja, daar word je dan weer moe van en zoek ik een plekje om te slapen. Ik pik één voor een de lekkerste plekjes in. Inmiddels hoef ik niet meer op mijn kamertje te blijven want het gaat zo goed, ik leef gewoon “in de groep”. En dat in twee weekjes tijd. Dat komt omdat ik heel goed snap wat de kattenbak is, weet hoe ik met de andere katten om moet gaan en Boris de hond, ja die is vanaf de eerste minuut al geen probleem.

Graag wil ik een eigen plekje. Gouden mandje hoeft niet, ik zoek zelf wel een plekje, als ik maar welkom ben , verzorging aandacht en liefde krijg. Een speelmaatje zou ik wel heel graag willen. En natuurlijk af en toe een kroelpartijtje. Ook naar buiten vind ik heel leuk. Ik mag eigenlijk nu nog niet maar stiekem ben ik al een paar keer ontsnapt maar blijf keurig in de tuin (nog wel).

Ik heb alles gehad wat nodig is: entingen, chip en paspoort en ja, ik ben “geholpen” (rare uitdrukking maar mensen zijn raar). Oh ja ik ben een kletsmajoor (dat is vast slimmigheid zegt mijn opvangmamma want dan krijg ik aaitjes, eten of spelen, kortom aan mijn eisen wordt dan voldaan).

Foto’s

Filmpjes

Slideshow

DingDing is geadopteerd