Afkomstig uit: Timisoara, Roemenië
Reu/teef: teef
Ras/soort: geheel onherleidbaar
Gewicht:
Geboortedatum: 29-04-2013
Adoptiekosten: € 270,- (gesteriliseerd)
Woont nu in: Enschede

Hoe gaat het nu met …

Van Georgie (nu Ronja) is (nog) geen update ontvangen.

Geschiedenis

Georgie is op straat gevonden, samen met acht broertjes en zusjes. Vier zijn in Roemenië zelf geadopteerd. Alle vijf de pups zijn in opvang geweest bij onze dierenarts in Roemenië.

Meer informatie over Georgie

Verhaal van Georgie ten tijde van het zoeken naar een baasje:

Georgie is een lieve vriendelijke hond, leergierig, speels, ondeugend. Haar karakter is erg zachtaardig. Naar haar opvangbaasje Gerrit is ze open en spontaan. Ze vertrouwt hem volkomen. Naar vreemden is zij eenkennig. Iemand die ze vaak heeft gezien kan haar vertrouwen wel winnen. Het is geen hond die vol enthousiasme iemand begroet, maar ze toont ook geen agressie. Wanneer er bezoek is gaat ze op haar kleed liggen slapen. Georgie is een rustige hond, wel speels met de andere reu in huis.

Zo weinig als Georgie te maken wil hebben met vreemden, zo betrokken is zij naar haar opvangbaasje Gerrit, die een lichte vorm van autisme heeft. Bij het wandelen komt ze regelmatig even poolshoogte nemen hoe het met hem gaat. Georgie heeft wel stabiliteit nodig in haar leven en van haar baasje. Kinderen is zij bang voor. Wij zoeken voor haar een rustig stabiel gezin zonder kinderen.

Georgie heeft veel goede kanten. Ze kan alleen thuis zijn, kan loslopen in veilig gebied, is goed met andere honden, katten zou ook kunnen, ze jaagt niet op andere dieren, jaagt niet achter joggers/fietsers, heeft geen baknijd, kan kluiven delen met andere honden, is zindelijk, gaat graag mee in de auto, is geen blaffer, kent basiscommando’s.

Georgie is gevaccineerd, ontwormd, ontvlooid, gechipt, gesteriliseerd en in bezit van paspoort.

Filmpjes

Foto’s

Slideshow

Georgie is geadopteerd