Afkomstig uit: Nederland
Reu/teef: teef
Ras/soort: Amerikaanse Stafford / Bull terriër
Geboortedatum: 29-04-2013
Adoptiekosten: € 270,- (gesteriliseerd)
In Nederland sinds: 12-07-2007
Woont nu in: Voorhout

Hoe gaat het nu met …

Geschiedenis

Gucci is een lange weg gegaan. Van hot naar her en nergens welkom. Door haar eerste baasje scheen zij als pup tegen de muur te zijn gegooid waardoor haar achterpoot brak. Tot op heden heeft Gucci daar last van. Ze werd in huis genomen door een jong gezin. Toen er naar verloop van tijd kindertjes kwamen was er ook daar weer tijd te kort voor haar. Gucci werd afgestaan aan Hond in nood, weliswaar met pijn in het hart van de oude baasjes.

Meer informatie over Gucci

Verhaal van Gucci ten tijde van het zoeken naar een baasje:

Gucci is een hond met een goed karakter. Trouw, lief, sociaal, beetje  waaks, en goed met kinderen. Gucci luistert goed als ze los loopt, houd van zwemmen, stokken en lekker wandelen. Ze is opgegroeid met een peuter en een baby. Met andere honden is ze sociaal, soms iets te dominant, maar onmiddellijk terug te roepen. Ze is zeker geen vechtersbaas. Ze past goed bij een reu.

Ze is erg baasgericht, blijft dichtbij als ze losloopt en kijkt voortdurend waar de baas is. Gucci kan alleen thuis blijven, maar het is geen hond om veel of lang alleen te zitten.

Ze trekt niet aan de riem. Als ze lekker gewandeld en gespeeld heeft, is ze het meest gelukkig met een zachte mand of een plekje op de bank, ze kan dan uren snurken. Gucci is een schat van een hond en heeft een nare start in haar leven gehad. Toch is ze erg lief en betrouwbaar gebleven. Het is een hond die overal mee naar toe kan, op bezoek, naar de stad, naar het strand of bos.

Voor Gucci zoeken we een gezin, echtpaar, of baas, met alle tijd voor haar. Waar ze niet lang alleen hoeft thuis te blijven. Ze kan naast de fiets lopen, en mee in de auto. Met katten is onbekend. Ze is nu 6 jaar en heeft nog een aantal jaren voor zich. Ze is nog speels, fit en houd van gezelschap. Haar energie gehalte is gemiddeld.

Gucci is als jonge hond tegen de muur gegooid door haar eerste eigenaar. Daarbij heeft zij haar achterpoot gebroken. Daarom moet het spelen van Gucci enigszins gedoseerd worden. Na wild spelen of rennen kan ze moeilijk opstaan. Gedoseerd bewegen voorkomt pijn, bij eventueel pijn na verkeerd bewegen reageert zij goed op een pijnstiller. Maar voorkomen is beter dan genezen. Voor Gucci geen flat (i.v.m. traplopen).

Gucci is gevaccineerd, ontvlooid, ontwormd, gechipt en heeft een paspoort.

Filmpjes

Foto’s

Slideshow

Gucci is geadopteerd door haar opvanggezin