Totto heeft zijn gouden mandje inmiddels gevonden

Naam: Totto
Afkomstig uit: Spanje
Ras: kruising Herder
Reu/teef: reu
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Leeftijd: 9 jaar
Schofthoogte: 55 cm
Gechipt/geënt: ja
Bloedtesten: ja
Adoptiekosten:
Verblijft in: gastgezin in Melick (Limburg) sinds 28 februari 2018
Advertentie geplaatst op: 22 maart 2018
Bemiddelaar stichting ProZUS

Totto in het kort

Kan met kinderen: ja
Kan met katten: nee
Kan met andere honden: ja
Kan mee in de auto: ja
Kan goed aan de lijn lopen: ja
Zindelijk: ja
Kan alleen thuis blijven: wordt opgebouwd
Kan loslopen: wordt hij op getraind, nog in veilig omheind gebied tot nu toe

Geschiedenis

Totto is jaren geleden vanuit asiel Vilafranca bij Barcelona geadopteerd in Spanje zelf. Helaas moesten deze mensen naar een verzorgingshuis en moesten zij Totto terugbrengen naar het asiel.

Meer informatie over Totto

Totto is een lieve en makkelijke hond. Is intelligent en past zich snel aan. Hij richt zich binnen een paar dagen op het baasje en/of het gezin. Zoals een echte herder betaamd natuurlijk.

Totto kan goed overweg met andere honden en loopt netjes aan de riem. Deze knapperd kan nog niet zo goed alleen zijn, dat is hij niet gewend en moet dan uiteraard eerst worden opgebouwd, als bij een pup.

Totto kan helaas niet met katten of andere kleine huisdieren overweg is bij het gastgezin gebleken.

Totto is gecastreerd, ingeënt, gechipt en heeft een Europees paspoort. Hij heeft een prachtige lange vacht, die dan ook wel wat onderhoud vraagt natuurlijk.

Bekijkt u vooral ook de filmpjes van Totto.

Contact

Heeft u interesse in deze lieverd? Belt of mailt u dan met Jolien Verheul 06-13131879 of mail naar jolien@prozus.org

Filmpje

Voor honden die ter bemiddeling op onze website worden getoond ligt de verantwoording volledig bij de partij die de hond ter herplaatsing aanbiedt!
Deze partij kan een particulier, stichting of asiel zijn.