Hondje Hertha met Distemper

Hertha

19-02-14

Stichting Hond in nood zag halverwege 2013 een oproep voor een klein moederhondje, teckelachtig, met drie pups, langs een drukke weg in Timisoara (Roemenië). Er werden op dat moment volop honden van de straten gehaald door hondenvangers, naar aanleiding van een bijtincident van een zwerfhond. We vonden iemand die het hondje daar weg kon halen, met twee pups. Eén pup werd uitgekozen door een Roemeense familie.

Eenmaal in de kliniek bleken de hondjes Distemper te hebben. Helaas overleden de pups ten gevolge van de ziekte. Moeder (Hertha genaamd) overleefde het, mede dankzij financiële steun van onze donateurs, waardoor Hertha optimale zorg en medicatie kon krijgen. De rekening bedroeg € 570,-. Daar is de behandeling van betaald en tevens sterilisatie/operatie hernia (ten gevolge van de vele zwangerschappen).

Hertha is helemaal hersteld. Inmiddels heet ze Sara, is geadopteerd en woont in Hellevoetsluis.

De lieve mensen die financieel hebben geholpen zijn:

• Barbara v/d Bosch
    • Mevrouw Bouman-Wassink