Joy, aanhankelijk, sportief en eigenwijs

Joy, geadopteerd 03-03-15

18-10-15

Joy is in februari 2015 bij mij gekomen, in tijdelijke opvang na haar aankomst uit Roemenië.

Na een maand was ze klaar voor herplaatsing en kwamen de eerste reacties op haar. Na een aantal net niet de juiste personen kreeg ik het steeds moeilijker om haar te zien vertrekken en heb ik de knoop doorgehakt: ze blijft.

Joy is een heerlijk hondje! Sociaal met mijn andere 2 honden, de kat en met bezoek. Omdat ik ook pleeggezin voor moederloze kittens ben was het even afwachten hoe ze daar mee om zou gaan, maar die vind ze geweldig! Ze wil graag samen met de kittens spelen.

Sinds kort kan ze ook los mee tijdens de wandeling en luistert ze (ondanks haar jachtdrift) aardig goed. Het is toch een groot gedeelte terriër wat erin zit 😉

Joy heeft alles wat een hond zo leuk maakt: aanhankelijk, sportief, schootzitter, eigenwijs en een duidelijk eigen willetje.
Kortom, ik ben erg blij met haar!

Hartelijke groeten,
Remco