Afkomstig uit: Timisoara, Roemenië
Reu/teef: reu (niet gecastreerd)
Ras/soort: onbekend
Schofthoogte:
Gewicht: ong. 16 kilo
Geboortedatum: 10-04-12
Adoptiekosten: € 200,-
Woont nu in: Haarlem

Geschiedenis

Leroy is geboren langs de spoorlijn in Timisoara Roemenië. Zijn moeder was te wild om te vangen. Na een opvangperiode in Roemenië en de nodige medische behandelingen, kon Leroy zijn eerste stapjes zetten op nederlandse bodem.

Leroy in opvang

Verhaal van leroy ten tijde van het zoeken naar een baasje:

Leroy blijft in alles netjes op z’n beurt wachten.. als ik hem roep voor z’n eten (hij krijgt natuurlijk vaker) laat hij de andere honden voorgaan, moet hem haast aan z’n halsband naar de keuken trekken.. ook leuk om te merken is dat hij bij de jongens heel speels is en bij mij meer “jou moet ik plezieren”, bij de jongens is het echt dat speelse bijten in hun handen en bij mij doet hij dat niet, ik wordt alleen maar gelikt..

bij balletjes gooien in de tuin blijft hij ook netjes wachten tot hij ziet dat Erka die bal niet wil, dan gaat hij er achteraan..
Hij is erg zachtaardig, kijkt echt de kat uit de boom.. is wel erg op eten gericht maar als we hem wegsturen gaat hij netjes op Z”n plek liggen. Leroy is geen bange hond maar voorzichtig. Hij vermijd “enge” dingen niet.

Inmiddels is hij “los” aan de lange lijn en dat gaat goed, hij blijft bij de groep. In Leroy zit geen greintje dominantie, het is een stabiel hondje en wekt geen ergernis bij de andere honden.

Als we gaan wandelen is hij goed te corrigeren, hij pikt dingen ontzettend snel op…

Al met al zal Leroy een fantastische familiehond worden,hij doet echt alles rustig, niets gaat echt wild.. hij slaapt ’s nachts in de bench.

Met kinderen is hij heel zachtaardig..
met de andere honden heeft hij zeer snel door wie wel en wie niet met hem wil spelen..

al met al een lieve, zachtaardige en intelligente hond die, als ik het goed inschat, het heerlijk zal vinden om te trainen en te werken..

Leroy weegt ongeveer15 kilo en kan een middel tot grote hond worden.

Heeft u interesse in Leroy, neem dan contact op met Annette: 071-7851566/ 06-13308637

Filmpjes

Foto’s

Slideshow

Leroy is geadopteerd