Saar is geadopteerd

Naam: Saar
Reu/teef: teef
Ras: onbekende kruising
Geb. datum: 01-06-2010
Schofthoogte: 51 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: gesteriliseerd
Geënt en gechipt: ja
Afkomstig uit: Bulgarije
Adoptiebijdrage: € 225,-
Geadopteerd op: 22 juli 2018
Woont nu in: Teteringen

Over Saar in het kort

Kan alleen thuisblijven: ja
Kan met kinderen: ja
Kan met katten: ja
Kan met anderen honden: ja
Kan mee in de auto: ja
Kent basiscommando’s: ja
Waaks: blaft alleen
Kan loslopen: ja
Jachtinstinct: nee, niet opgevallen
Gedrag op straat: goed, loopt netjes aan de riem.
Gedrag naar bezoek: komt even kijken en gaat dan liggen
Angsten: nee helemaal niet
Gedragsproblemen: absoluut niet

Geschiedenis

Saar heeft in 2017 al op de website gestaan en vond daardoor een lieve familie. Wij verwijzen u naar haar pagina van destijds: Saar in opvang in 2017

Helaas is het bazinnetje van Saar op veel te jonge leeftijd overleden. De nabestaanden hebben Saar weer afgestaan aan Hond in Nood om voor haar een nieuw gezin te zoeken omdat zij wegens werk en school te weinig gezelschap en aandacht kreeg.

Meer informatie over Saar

Saar is sinds 19 mei in opvang bij Jessica in Hengelo. Ze is nog steeds dezelfde schat van een hond als vorig jaar en een aanwinst voor elke hondenliefhebber. Een makkelijke lieve hond ondanks haar vele verhuizingen van Bulgarije naar 1e eigenaar in Nederland, naar gastgezin in Voorhout, naar 2e eigenaar in Haarlem en nu weer naar gastgezin in Hengelo. Saar verdient nu echt een vaste plek voor de rest van haar leven.

Verhaal van opvangbaasje Jessica:

Saar is een super lieve hond die van aandacht houdt maar dit niet snel zelf zou vragen. Saar is erg op zichzelf maar staat altijd open voor een knuffel of aai. Verder is ze in huis erg rustig en ligt lekker op haar plekje. Saar houdt van wandelen en doet dit met erg veel plezier. Als ze een kat ziet springt ze even op van blijdschap maar besteed hier verder geen aandacht aan. Zo gauw je haar roept kijkt ze om en wacht ze netjes. Kleinere honden speelt ze graag mee, honden die even groot of groter zijn negeert ze al snel. Bezoek vind ze erg leuk, maar ze blaft wel even als ze binnenkomen, dan loopt ze uit zichzelf naar het bezoek toe voor een aai en een snuffel. Ze is erg sociaal naar kinderen, jongeren en ouderen.

Aandachtspunten

Saar spuugt na het drinken van melk.

Filmpje van Saar bij haar huidige gastgezin

Contact

Bij interesse in Saar kunt u ons mailen via het contactformulier

Foto’s

Filmpjes van Saar in het eerste gastgezin vorig jaar