Afkomstig uit: Timisoara Roemenië
Ras/soort: terriër mix
Reu/teef: teefje
Schofthoogte:
Gewicht: 6,3 kilo
Geboortedatum: 05-08-15
Adoptiekosten: € 270,- (gesteriliseerd, geënt, ontwormd, ontvlooid, gechipt)
Woont nu in: Amsterdam

Hoe gaat het nu met…

Nieuws over Poppy

Poppy in het kort

Kan loslopen: ja, Poppy blijft dichtbij
Kan alleen thuisblijven? i.v.m. leeftijd kort, maar kan wel
Kan met kinderen? ja, Poppy kan prima met kinderen
Kan met katten? ja
Kan met anderen honden? ja
Kan mee in de auto? ja
Zindelijk? nog niet helemaal, plasjes bij opwinding en begroeting
Trekt aan de riem? nee
Gedrag op straat? goed, Poppy is rustig op straat

Geschiedenis

Poppy is als zwervertje gevonden op straat. Onze vaste dierenarts Laura Ratiu heeft Poppy haar eerste medische behandelingen gegeven en gesteriliseerd.

Meer informatie over Poppy

Poppy is een klein hondje, en blijft klein tot middelgroot. Ondanks dat ze uit Roemenië komt is Poppy erg sociaal. Mensen begroet ze kwispelend en zonder vrees. Op straat loopt zij rustig en is niet bang voor verkeer. Ze blaft ook nergens naar. Als de bel gaat blaft ze ook niet. De enige keren dat ze blaft, is als ze iets wil (ze is het niet meer eens met slapen in een bench, en blaft omdat ze eruit wil), en als ze in de weerspiegeling van de ramen mensen ziet lopen waarvan ze denkt dat er iemand in de tuin loopt. Verder is Poppy gewoon een actieve gezonde pup. Elke dag als ze ontwaakt is ze vrolijk en heeft er zin in. Tussendoor slaapt ze haar broodnodige puppy-dutjes. Poppy mag gewoon in de huiskamer slapen en dat gaat prima. Ze slaapt op een stoel of op de bank, ’s morgens is er niets kapot en heeft ze geen geluid gemaakt.

In huis zijn er nog twee honden. Milan de grote Labradoodle-reu, en Sultan de Westie-reu. Poppy is met allebei de honden vriendjes. Van begin af aan ging het al goed. Poppy heeft nog wat moeite kleine plasjes niet te laten lopen bij opwinding. En af en toe ligt er nog een plasje of een hoopje binnen. Verder is Poppy een schat van een puppy en een heerlijke kroelkip. Een hondje waar nog veel plezier aan te beleven valt, en alles is nog aan te leren.

Heeft u interesse in Poppy? Neem dan contact met ons op.

Filmpjes

Foto’s

Slideshow

Poppy is geadopteerd