Afkomstig uit: Timisoara, Roemenië
Reu/teef: teef
Ras/soort: kruising
Schofthoogte: 60 cm
Gewicht: 28 kilo
Geboortedatum: 01-08-10
Adoptiekosten: € 270,- (gesteriliseerd)
Woont nu in: Maarn

Hoe gaat het nu met…

Over Samba (Sammy) is (nog) geen update ontvangen. Samba was aanwezig op de reünie. Bekijk de reünie foto’s op Flickr

Geschiedenis

Samba is een Roemeense hond en toevallig tegen de juiste persoon aangelopen. Ze kwam bij dierenarts Laura Ratiu in de kliniek terecht en dat was haar geluk. laura heeft haar opgeknapt en wilde Samba niet terug de straat op zetten, Samba heeft een goed karakter.

Meer informatie over Samba

Verhaal over Samba ten tijde van het zoeken naar een baasje:
Sammy is sinds enige maanden bij mij in opvang, het is een ontzettend lieve hond die in huis erg rustig is, als ze behoefte heeft aan een kroeltje komt ze wel naar je toe maar nooit opdringerig, ook met de andere honden in huis gaat ze goed om… in huis zijn ook katten die ze negeert, soms als ze een kat ziet die wegrent wil ze er nog wel eens achteraan gaan maar is hierin goed te corrigeren.
Ze is dol op wat grotere kinderen (kleinere kinderen negeert ze), ze wordt dagelijks uitgelaten door kinderen van 11/12 jaar die haar ook allerlei kunstjes geleerd hebben, iets wat ze heel erg leuk vindt..
Ze is dol op spelen met de (tennis)bal.. ben pas begonnen om haar naast de fiets mee te nemen, ook dit vindt ze erg leuk

Sammy is een echte familie-hond, ze zal een grote vriendin zijn voor uw kinderen, maar ook mensen zonder kinderen zullen aan haar een leuke huisgenoot hebben..
Ze houdt van lange wandelingen maar een dagje wat minder beweging is voor haar geen probleem..

Al met al een schat van een hond aan wie u nog jarenlang enorm veel plezier zult hebben!

Filmpjes

Foto’s

Slideshow

Samba is geadopteerd