Pepper heeft een baasje

Pepper is een Boerenfox, geboren in november 2008.

Deze man op middelbare leeftijd had het altijd fijn voor elkaar. Een lieve baas die alles voor Pepper overhad.
Totdat Peppers baas opgenomen werd en niet meer thuiskwam.

Pepper is naar ons gekomen en wij gaan op zoek naar een zelfde lieve baas waar Pepper de 2e helft van zijn leven mag wonen.
Pepper is een lieve hond, maar wel een hond voor een rustige situatie. Drukte van kinderen of andere dieren vindt hij niets, dan wordt hij onrustig.
Nee, gewoon 1 of 2 bazen die zowel lief, rustig als consequent zijn voor Pepper.

Die consequente behandeling heeft Pepper zeker nodig. Pepper voelt zich erg fijn wanneer hij een baas met overwicht heeft.
Wel moet je eerst rustig zijn vertrouwen winnen. Heb je dat, dan vindt Pepper het ook erg leuk om met een balletje te spelen!

Bij vreemde mensen (vooral mannen) is Pepper eerst afwachtend, het beste kun je hem dan negeren totdat hij zelf naar je toekomt.
Even alleen blijven kan Pepper wel, maar niet te lang. Wel is hij waaks en laat het weten zodra iemand langs zijn huis loopt.

Al met al is Pepper een leuke hond. Zeker geen moeilijke hond, maar wel eentje waarbij consequentheid en rustige benadering de sleutelwoorden zijn.

Contact

Heeft u interesse in Pepper? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het asiel waar Pepper verblijft via deze link.

Verantwoording

Voor honden die ter bemiddeling op onze website worden getoond ligt de verantwoording volledig bij de partij die de hond ter herplaatsing aanbiedt!
Deze partij kan een particulier, stichting of asiel zijn.