Uitlaatservice Warmond e.o.

Uw hond bij Uitlaatservice Warmond e.o.

  • Warmond
  • Oegstgeest
  • Sassenheim
  • Voorhout

Zoekt u een kleinschalige uitlaatservice voor uw hond? Waar veel aandacht is voor uw hond en korte reistijden? Dan bent u aan het goede adres!

Uitlaatservice Warmond e.o. biedt uw hond een uur lang plezier tijdens een wandeling in de natuur. Rennen, graven, snuffelen en spelen of gewoon lekker wandelen met elkaar. Voor de zwemfanaten zijn we ook regelmatig op het strand.

Uitlaatservice Warmond e.o. loopt met kleine groepjes van maximaal zes honden. De honden worden vervoerd in een speciaal aangepaste bus voorzien van solide kooien. Er is voor een heel klein hondje in de cabine naast mij een plekje in een speciale auto- hondenmand met gordel. De bus is voorzien van een elektrisch ventilatie systeem en airco. Er is altijd vers water aanwezig in de bus om de dorst te lessen na het wandelen. Er wordt niet gerookt.

We wandelen samen in de duinen en op het strand.

Met wie gaat uw hond mee

Mijn naam is Annette Koome, uw hond wandelt bij mij in het groepje. Ik ben gediplomeerd hondentrainster en tevens voorzitter van stichting Hond in Nood.

Hoe werkt het en is mijn hond geschikt

U kunt uw hond aanmelden via een mailtje of op telefoonnummer 06-13308637. Ik kom kennismaken met u en uw hond en we maken een afspraak voor een eerste proefwandeling.

Uw hond is geschikt als hij of zij het leuk vindt om te wandelen met andere honden en niet wagenziek is.

Uw hond is niet geschikt om mee te gaan op een groepswandeling als hij een hoge jachtdrift heeft en in de duinen zou kunnen verdwijnen, of als hij uitvalt/najaagt naar andere honden, fietsers of joggers.

Tarieven

  • Tarieven per wandeling:
    1x per week € 15,00  –  2x per week € 14,50  –  3x per week € 14,00  –  4x per week € 13,50  –  5x per week € 13,00
  • 2e hond van dezelfde eigenaar krijgt 10 % korting