Afkomstig uit: Timisoara, Roemenië
Reu/teef: teef
Ras/soort: onbekend
Schofthoogte:
Gewicht:
Geboortedatum: 22-09-12
Adoptiekosten: € 250,-
Woont nu in: Voorhout

Hoe gaat het nu met…

Het gaat goed met Vanillia (Luna). Met vallen en opstaan, maar baasje en hond zijn een sterk team geworden. Lees het verhaal van de man en zijn hond…

Geschiedenis

Tijdens de twee weken van werken in Roemenië gingen Annette en Clemens dagelijks naar het veld. De roedel bestond uit ongeveer 40 honden. Er waren 7 puppies bij. De vierde avond kwamen de honden zoals gewoonlijk weer aan rennen toen zij de auto van stichting Hond in nood zagen aankomen. Voorop huppelde de puppies. Maar het waren anderen. Even tellen, hé…het zijn er opeens 11. De 4 extra puppies waren op het veld gedumpt, iets wat normaal is in Roemenië. De puppies liepen gevaar. Ze staken de weg over en er was voor hen geen moeder die op hen paste. Annette en Clemens namen de puppies mee, om direct door te gaan naar de dierenarts waar ze vier keer in bad moesten om de stank er uit te krijgen. Onder al die viezigheid kwamen vier schoonheden tevoorschijn. De puppies gingen in opvang bij Adina, tot zij groot genoeg waren voor de reis naar Nederland.

Vanillia kon direct bij aankomst haar warme gouden mandje in. Erik stond in alle vroegte in de deur opening en nam zijn kleine nieuwe hondje in zijn armen.

Filmpjes

Foto’s

Slideshow

Vanillia is geadopteerd