mike geadopteerd

Mike is een hond met een gouden karakter

Op 17 januari mocht ik Mike ophalen bij het gastgezin. De eerst tijd was het natuurlijk van beide kanten een beetje wennen, maar ik merkte al snel dat hij toch vertrouwen in mij had toen hij voor een kleine ingreep onder het mes moest. Het was mooi om te zien hoe zich hij steeds meer op zijn gemak ging voelen. Mike is een hond met een gouden karakter en lekker enthousiast. We gaan dan ook veel samen op pad. Hardlopen, fietsen, wandelen en natuurlijk ballen en frisbeeën.
Hij is echt een kadootje. Geniet elke dag van hem.

Verder wil ik nog graag mijn respect en bewondering uitspreken voor de gastgezinnen en in het bijzonder voor Mark Leon Karin en Sjaak (het gezin waar Mike is geweest).
Het elke keer weer opvangen van nieuwe honden in de wetenschap dat je ze weer moet afstaan en dat dit afstaan heel moeilijk kan zijn.
Super wat jullie doen!!

Marjo