Spreekbeurt van Jaimy de Vries

24 april 2014

Jaimy heeft een leerzame spreekbeurt gehouden over Stichting Hond in nood.

Zij kreeg als cijfer een 8½ en was heel blij. Wij zijn even langs geweest met hondje Yuwa.

Yuwa hebben we gevonden op de weg in Timisoara (dat ligt in Roemenië). Stichting Hond in nood was in november 2012 in Roemenië en vond heel veel pupjes zonder moeder.

3e Informatiemiddag St. Josephschool in Leiden

4 oktober 2013 (Dierendag)

Op Dierendag brengt Karin Borst samen Dino nogmaals een bezoek aan de Sint Josephschool in Leiden.

Na de presentatie over wat Stichting Hond in nood allemaal doet, kunnen de kinderen vragen stellen en natuurlijk Dino aaien.

2e Informatiemiddag (terugkomdag) St. Josephschool in Leiden

11 juli 2013

In juli werd het bestuur van Stichting Hond in nood (én Dino) voor een tweede keer uitgenodigd door groep 6 van de Sint Josephschool in Leiden.

Een leuke middag in een slimme klas (groep 6B). Juf José had de kinderen goed voorbereid. Ook opvanghond Dino was welkom. Hij liet zich alle aandacht welgevallen.

De kinderen hadden geld ingezameld voor honden in nood! Heel mooi en officieel werd een prachtige envelop overhandigd met een bedrag van €  107,43,-. Samen met het bedrag in het potje dat overhandigd werd aan Dino op de presentatie-middag, hebben de kinderen in totaal € 141,68 (!)opgehaald voor honden in nood. Wat een fantastisch gebaar!

Alle kinderen hadden ook een verhaal geschreven en tekeningen gemaakt over hun ervaring van de presentatie over honden in nood. Alle verhalen worden gelezen en gebundeld.

1e Informatiemiddag St. Josephschool in Leiden

20 juni 2013

Karin Borst, één van onze bestuursleden komt op bezoek bij de 6e klas van de Sint Josephschool in Leiden om te vertellen over Stichting Hond in nood. Opvanghond Dino gaat mee en vertegenwoordig de honden die in nood zijn of zijn geweest.