Reünies Stichting Hond in nood

Ieder jaar organiseert Stichting Hond in nood een gezellige reünie voor alle honden en hun baasjes. De honden kunnen heerlijk met elkaar spelen en ravotten terwijl de baasjes kunnen bijpraten en ervaringen uitwisselen.

Reünie 2017 Coepelduinen te noordwijk

27 augustus 2017

De reünie 2017 was een hele gezellige picknick en wat was het mooi weer! De honden konden zo goed met elkaar overweg. Iedereen weer super bedankt voor de gezelligheid.

Reünie 2016, Coepelduinen te Noordwijk

2 juli 2016

Iets minder zonnig en het begon met regen en veel wind dit jaar, maar toch een geslaagde reünie voor mens en hond. Zoals elk jaar weer verbazend en mooi gingen alle honden hartstikke leuk met elkaar om.

Reünie 2015, Coepelduinen te Noordwijk

1 augustus 2015

Op onze jaarlijkse reünie hadden wij naast de vele baasjes met hun adoptiehonden ook bezoek uit Roemenië. Laura Ratiu, dierenarts en de reddende engel voor vele van onze Roemeense adoptiehonden, kwam samen met haar collega Corina Bia en hun echtgenoten naar Nederland om de reünie bij te wonen. Het was een hartverwarmend weerzien. De picknicktafel zakte bijna door de poten van al de meegebrachte lekkernijen.

De honden en hun baasjes hebben genoten van een heerlijke ontspannen en gezellige middag.

Reünie 2014, Coepelduinen te Noordwijk

29 juni 2014

Het was een zeer geslaagde reünie inclusief picknick.

Reünie 2013

25 mei 2013

In het voorjaar van 2013 was er weer een gezellige reünie van alle honden die via de stichting een nieuw thuis hebben gevonden.