Zoektocht naar baas voor Thunder gaat door

27-10-15

Helaas moeten wij berichten dat Jamie, na een aantal ontmoetingen met Thunder, toch besloten heeft om hem niet te adopteren.

Jamie vertelt zijn verhaal:

Met pijn in mijn hart heb ik besloten dat ik er niet klaar voor ben om Thunder te adopteren. Ik zit nog niet in het juiste stadium van mijn leven om de volle 110% aandacht te kunnen besteden aan Thunder en hij verdient zoveel meer met zijn lieve karakter en mooie koppie. Ik had graag gewild dat ik de nodige tijd aan hem kan besteden maar ik ben er helaas nog niet klaar voor. Ik hoop van harte dat er snel iemand komt die wel de tijd/ruimte heeft om Thunder te kunnen opvangen want hij verdient zoveel meer. Ik weet dat dit niet het antwoord is waar jullie op hadden gehoopt, maar ik wil wel dat Thunder direct in een goede omgeving terecht komt waar hij de ruimte en de juiste begeleiding krijgt, maar helaas kan ik hem dat niet bieden op dit moment. Ik wil jullie bedanken voor de geweldige begeleiding en ik hoop dat ik over een klein jaartje zover ben om een volgende hond een goede plek te bieden.

Stichting Hond in nood zal Thunder begeleiden en blijft zoeken naar de juiste baas voor hem.