Voor onderstaande honden zijn wij op zoek naar een baasje

Wij vinden het belangrijk dat een juiste en duurzame match tussen baas en hond gemaakt wordt.  Als u belangstelling heeft voor één van onze honden kunt u informatie vinden op de volgende pagina: Meer informatie over onze werkwijze en de adoptieprocedure.

Honden ter adoptie van stichting Hond in nood

Op dit moment zijn er geen honden van stichting Hond in nood klaar voor adoptie. Onderstaande honden van andere stichtingen en particulieren zoeken ook nog een baasje.

Onder: bemiddeling voor derden

Voor honden die ter bemiddeling op onze website worden getoond ligt de verantwoording volledig bij de partij die de hond ter herplaatsing aanbiedt!
Deze partij kan een particulier, stichting of asiel zijn. Dit platform wordt ter beschikking gesteld door stichting Hond in Nood om te helpen andere honden buiten de stichting op een zo veilig mogelijke manier te herplaatsen.

Abe| reu| leeftijd 2 jr| bem. stichting Esperanza|
klik op de foto voor meer informatie

Dama zoekt een consequente baas (Galgo Support Holland)
Klik op de foto voor meer informatie